Top 4 Reduceri de Călătorie pe care le poți Obține fără să Plătești niciun Ban

Unul dintre cele mai pline de satisfacții despre a scăpa într-o vacanță este să o faci la o fracțiune din preț. Internetul a făcut rezervarea călătoriilor mult mai ușoară și mult mai ieftină decât oricând. Puteți găsi reduceri aproape oriunde și în orice interval de timp doriți. Iată câteva sfaturi pentru a obține cele mai bune oferte pentru călătorii fără a plăti un ban pentru ele!

Economisiți zboruri

Cea mai ușoară modalitate de a economisi la zboruri este să le cumpărați atunci când sunt cele mai ieftine. Site-uri precum Skyscanner vă pot ajuta să găsiți cele mai bune oferte fără a fi nevoie să plătiți vreodată prețul integral. De asemenea, vă puteți înscrie pentru notificări prin e-mail de la companiile aeriene, astfel încât să știți când au o reducere de ultim moment sau o reducere de tarif.

Cumpărați oferte online

Una dintre cele mai simple modalități de a obține o reducere la călătoria dvs. este să faceți cumpărături pentru oferte online. Site-uri precum Groupon, RetailMeNot și altele oferă reduceri la orice, de la hoteluri la bilete de avion. De obicei, puteți găsi reduceri de 50% sau mai mult la călătorii și destinații populare.

O altă modalitate bună de a găsi oferte este să vă abonați la listele de e-mail de pe site-uri specializate în călătorii. Aceste liste sunt de obicei trimise zilnic cu o nouă ofertă pe care să o luați în considerare. Uneori este doar o reducere de 10% cupon pentru un hotel, dar alteori ai putea pentru a obține un zbor gratuit!

Câștigați mile și puncte

Una dintre cele mai bune modalități de a obține reduceri la călătorii este câștigarea de mile și puncte din programele de călători frecvent. Dacă sunteți deja membru al unui program de loialitate, asigurați-vă că verificați întotdeauna ofertele sau beneficiile oferite. Puteți câștiga mile prin companii de carduri de credit, hoteluri și companii aeriene. Și chiar dacă nu sunteți loial unei companii, multe companii aeriene au alianțe cu alte companii aeriene care vă permit să câștigați puncte prin rețelele lor.

Obțineți reduceri pentru studenți

Aveți un act de student valid? Dacă da, sunteți eligibil pentru unele dintre cele mai bune reduceri la călătorii. Această opțiune este grozavă și dacă intenționați să vă luați partenerul sau un prieten cu dvs. Unele dintre locurile unde puteți găsi aceste reduceri sunt Expedia, Orbitz și StudentUniverse.